论坛首页 最近的话题 最近的帖子 搜索 faq  


注册 | 忘记密码   open id
Messages in this topic - RSS

论坛首页 » 折扣专区 » adidas amsterdam

实惠
|
7/12/2017

AmyJerry
AmyJerry
Posts: 3


De adidas Hamburg, die oorspronkelijk in 1982 werd vrijgegeven, heeft adidas amsterdam het model in de afgelopen jaren vrijgegeven. Nu in 2016 brengen ze een nieuwe, maar toch eenvoudige, blik, terwijl ze dit paar Redwood beschouwen. Het ontvangen van het bijnaam van het gebruik van roodhoutbruin leer dat door de basis stroomt. Contrasterende zij is de toevoeging van Wit die op de drie strepen landt, door de rubberen middelzool, op de hiel en de branding op de tong. Gouden folie wordt dan gebruikt voor Hamburg die de zijkanten neerstelt. Op het moment van schrijven begint de adidas Hamburg Redwood nu bij de adidas Originals-retailers in het buitenland te landen. Je kunt ze op dit moment ophalen van Hanon, die een groot formaat beschikbaar heeft. De verkoopprijs is £ 72,00, wat ongeveer $ 103 USD bedraagt. U kunt hier een nauwkeuriger beeld van dit paar uitzoeken.

Sneakersnstuff verbindt met adidas een pak, bekend als Tee Time. Inbegrepen zijn twee modellen, de Ultra Boost en Equipment Running Guidance 93. De EQT wordt geleverd met een klassieke golfschoen die hoger is gemaakt van hoogwaardig zwart leer. Voeg dat toe aan de zachte boterachtige bruine lederen voering en je zal je definitie van gezellige voor eens en altijd opnieuw heroverwegen. Een geperforeerde afwerking met een klassiek brogue patroon op het punt en de hints van zwart gaas houdt je adidas nmd voeten in stijl in elke situatie. De Ultra BOOST is opnieuw opgebouwd op een BOOSTTM buitenzool, die het hoogste comfortniveau garandeert voor een meer progressieve look. De bovenkant is gemaakt van een zwarte en geelwit adidas Primeknit mix, met een geborduurd Sneakersnstuff logo op de hielband. Beide modellen zijn voorzien van een gras gedrukte binnenzool om u te laten zien dat de golfbaan ongeacht waar u ook bent. Meer foto's van het Sneakersnstuff adidas nmd kopen x adidas Tee Time Pack kunnen hieronder worden gezien. U heeft de kans om de twee te kopen op 22 januari 2016 bij SNS.

De adidas Basketball BHM 2016 Collection is geïnspireerd op de triomf van een Amerikaanse sport- en culturele held. Adidas viert spoor en veldster Jesse Owens met zijn Black History Month schoenen collectie. Op 25 mei 1935, in de Big Ten Championships in Ann Arbor, elektrificeerde Michigan Jesse Owens de sportwereld om drie wereldrecords te breken en een vierde te binden. Eén jaar later, in de 1936 Berlijnse zomerspelen, werd Owens een baanbrekende atleet en een symbool voor sociale rechtvaardigheid en gelijkheid na een historische prestatie waarbij hij de eerste Amerikaanse atletische atleet werd geworden om vier gouden medailles te winnen in een enkele wedstrijd, al onder Enorme wereldwijde spanning.

Voor de eerste ooit Consortium Tour, adidas stuurt ons op een jaarlijkse expeditie naar enkele van de adidas nmd heren planeet's meest invloedrijke sneaker retail outposts, net als in de dagen toen je eigenlijk de kilometers moest opzoeken om de zeldzaamste schoenen edelstenen te kopen. Om deze wereldwijde samenwerkingsserie te vieren, heeft Adidas samengewerkt met een passend speciale creatieve partner. Bekende kunstenaar Jeremyville brengt zijn unieke stijl en oneerbiedige humor naar de sneakerwereld met een reeks animaties en illustraties om de reis te herdenken. Door de hele serie van de meest iconische silhouetten van de merken te bestrijken, vormen de modellen - aka souvenirs - een gecurateerde selectie uit de verschillende categorieën in de adidas-catalogus: van de bekende klassiekers tot de meest moderne technische stijlen - Geïnterpreteerd door de partners onderweg.

Adidas heeft ook een Black History Month-collectie voor 2016 en een van de releases is de adidas J Wall 2 BHM. John Wall's handtekening schoen en anderen zullen debuteren tijdens de maand januari. De J Wall 2 BHM is een knipoog naar de USA die Jesse Owens sprint, die een uitstekende uitstapje had in de Olympische Spelen van Berlijn in 1936. Door de middelzool ging het merk wit, terwijl de modderwacht dezelfde schaduw heeft met een ruwe suède-afwerking. Een geverfd metallisch goud snijdt door de hak, de teen en de kraag die ook zwart wordt. Andere details omvatten 773 in metallic goud op de tong, dat was Jesse Owens nummer, 1936 ingeschreven op de binnenzool en de buitenzool zal een melkachtig zwartwit hebben. Bij het kijken, zie je een zeer subtiele camouflage print op de liner en achterkant van de tong. Op de binnenkant van de tong is Frances, die eerbetoon doet aan de moeder van de Muur, Frances Pulley.

Lang geleden verklaarde Kanye West dat iedereen die Yeezy's wil hebben Yeezy s zal hebben. Misschien niet precies die woorden maar iets langs de lijnen. Tot nu toe hebben adidas en west teleurgesteld veel sneakerhoofden, omdat ze meerdere malen gemist hebben, maar er kan snel een verandering zijn. Uit rapporten blijkt dat retailers zo veel als vier keer het aantal paren ontvangen die ze eerder ontvangen hebben. In 2015 ontvangen de detailhandelaars ongeveer adidas y3 50 paren, maar met de eerste release die in februari wordt aangekomen, wordt verwacht dat winkels zo veel als 200 paren hebben. Dat is een enorme sprong, maar zal 200 nog steeds voldoen aan de eisen? Ofwel is Kanye West vast aan zijn woord, of hij is op een missie om te laten zien dat Yeezy over de Jumpman sprong. Dit zal ook testen als mensen echt de schoenen houden, in plaats van te volgen voor de hype vanwege hoe beperkt ze zijn. Let op, dit moet als gerucht worden behandeld aangezien we nog geen bevestiging van adidas hebben gehoord.
0 固定链接
|

论坛首页 » 折扣专区 » adidas amsterdam